Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


En spennende dag i vente by drstockmann
april 30, 2008, 20:57
Filed under: M.E.-behandling i Belgia

Endelig, etter noen uker med venting etter besøket i Belgia, er dagen her.  I morgen reiser jeg til Oslo for å treffe KDM og for å få svar på prøveresultatene.  Jeg håper han har funnet ut noe, og at han har noe som kan hjelpe meg til å bli frisk igjen.  Å være syk er en ting, men å være syk og sitte å vente på prøveresultater er en helt annen situasjon.  Spesielt når dette kan se ut til å være den eneste løsningen for å bli tilnærmet frisk.  Ukene med venting siden besøket i Belgia har virket lange, men nå er da dagen her, så en får se hva som skjer.

En ting som jeg kom til å tenke på når det gjelder KDM, er hvor tilgjengelig han er.  Til å være (etter hva jeg har forstått) en av verdens fremste eksperter på ME, er han utrolig tilgjengelig.  Han tar i mot pasienter som en vanlig fastlege, og det koster mindre for en konsultasjon hos han enn hos de fleste privatleger i Norge.  Det at han tar i mot meg for en private konsultasjon når han først skal til Norge, er utrolig bra synes jeg.  I dag ringte jeg klinikken for å avtale når jeg skulle treffe han i morgen.  Sekretæren hans hadde ikke oversikt over timeplanen hans i Norge, men hun tok i mot beskjed og KDM ringte personlig tilbake.  I tillegg til å avtale sånn ca tidspunktet for når vi skulle treffes, fikk jeg privat-mobilnr hans slik at jeg kunne får tak i han i Norge.

Jeg har tidligere nevnt at servicen på klinikken er bra og at personalet er hyggelig.  I går ringte jeg klinikken for å sjekke om alt var ok og for å avtale tidspunktet jeg skulle treffe KDM på i Oslo.  Da viste det seg at de manglet resultatene fra RED Labs. (det er de som er blandt de viktigste prøvene).  I og med at de prøvene manglet var det kanskje liten vits for meg i å treffe KDM i Oslo.  Men de skulle prøve å se om de fikk tak i resultatene fra RED Labs. likevel.  Da jeg ringte igjen rundt kl 16 (som avtalt), var resultatene fra RED Labs. på plass.

Reklamer

1 kommentar so far
Legg igjen en kommentar

Lykke til i dag!!! Dette blir spennande !!!
Du får helse the professor og seie at eg gler meg til å møte han i Brussel 20.mai 😉

Kommentar av Sun
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: