Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


Kritikk av legen i Belgia by drstockmann
mai 5, 2008, 21:05
Filed under: M.E.-behandling i Belgia

«Dr. DeMeirleir both a Ph.D. and an M.D. (clinician) whom, in the board’s opinion, should not be allowed to ever see patients again.»  http://www.ncf-net.org/forum/CallForResignation.htm

Dokumentet ovenfor er ikke datert.

Siden jeg har skrevet så mye (positiv) om KDM og klinikken hans i Belgia, vil jeg bare for ordens informere om at jeg har funnet noen sider på Internett som er kritiske til KDM. Den ene siden jeg har funnet er denne:

http://www.ncf-net.org/forum/CallForResignation.htm

Det samme selskapet som KDM påstås å sammarbeide med i siden overfor, ble han tidligere saksøkt av; http://sec.edgar-online.com/2007/05/10/ … tion13.asp

Det er per dags dato flest positive nettsider om KDM og han er annerkjent i ME-miljøet internasjonalt. Under min samtale med han fortalte han om at han ble motarbeidet av enkelte farmasøytiske selskaper og at det, som et ledd i dette, ble lagt ut negativ info om han på nettet. Det finnes norske leger som har kalt behandlingen hans eksperimentell. Det er altså ikke godt å vite hva en skal tro. Jeg skal ta noen telefoner i løpet av de neste dagene for å sjekke ut om det er noe i den negative kritikken av KDM.  Men jeg har inntil videre fortsatt tro på KDM.

Reklamer

5 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Hei! Det var i 2003.
Her har du hovudlinken, eg sjekka det ein gong…

http://www.ncf-net.org/archive.htm

«Fall 2003:

NCF Board Calls for Researcher’s Resignation!»

Mvh Sun

Kommentar av Sun

Hei:-)
Kritikken kom av at dei meinte De Meirleir ikkje hadde publisert nok av forskninga si. Noken meinte at han hadde nok hatt det for travelt,og ikkje fått tid til å offentleggjere alt.. Men han ga tidleg ut ei bok ilag med ein annan forskar ang dette emnet.
No har han i alle fall gitt ut mykje…
Han kan umulig ha mykje fritid!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?Db=pubmed&Cmd=Search&Term=%22De%20Meirleir%20K%22%5BAuthor%5D&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_RVAbstractPlus
Mvh Sun

Kommentar av Sun

Hei Sun! Takk for oppfølgingen og presiseringen. Som du vet har jeg meget stor tro på KDM, og jeg skal straks starte en behandling som han følger opp. I følge statistikken på bloggen min er det en god del som er innom, og jeg føler at jeg må presentere litt balansert info, derfor publiserte jeg den posten om kritikken av KDM. Søker du på Internett finner du nesten ingen kritiske kommentarer om KDM.

Kommentar av drstockmann

Hei:-)
Ja, eg synst også det er lurt at du tek med begge deler. Like greit at du/eg som skal behandlast av han presenterer det og slik «balanserer» det..
Eg såg dette før eg for til Brussel, og fann denne sida med årstalet på,-så slapp du å leite etter den 😉
Håper du er bedre av influensaen!!

Kommentar av Sun

Ja, vi er nok enige vi to. Influensaen varte heldigvis i bare 2 dager. Så nå er jeg bare ME-syk igjen 😉

Kommentar av drstockmann
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: