Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


ME/CFS og kronisk mageinfeksjon – Forelesning av Professor dr. med. Kenny De Meirleir (11-11-2007) by Sun
oktober 19, 2008, 16:13
Filed under: M.E., M.E.-behandling i Belgia, M.E.-lenker, Spørsmål og svar

Hei:-)

Synst det er veldig interressant å lese dette igjen no når eg er under behandling av The Professor:
http://www.immunesupport.com/library/showarticle.cfm?id=8489&T=CFIDS_FM&B1=E 

Her er en norsk oversettelse:

http://www.menin.no/phpbb/viewtopic.php?f=6&t=3513&p=31983#p31983

 

Mvh Sun

Reklamer

74 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Hei! Ser at du og flere andre her inne har vært i Belgia hos KDM. Jeg skal dit i neste måned og lurer på om du (eller andre) har et hotell å anbefale som ligger i nærheten av klinikken? Og om hvor lang tid en slik utredning tar. Tenker da på når det passer å bestille flybillett hjem igjen. Om man er ferdig såpass tidlig på dagen at man kan reise hjem på kvelden på undersøkelsesdag 2, eller om det anbefales å reise hjem neste dag. Har forstått det slik at første utredning varer to dager.. Blir veldig glad for å høre fra deg eller noen andre.:-)

Takk for hjelpen!

Hilsen Sunshine

Kommentar av Sunshine

Hei Sunshine! Jeg var i Brussel 3 dg første gang. I utgangspunktet skal man møte 2dgr
(kl8-12) for å ta prøvene, men det viste seg at det var lurt å ha en dag ekstra for meg, for da fikk jeg utført hjertetesten også . (Den testen var ikke satt opp på forhånd, men det ble ordnet slik at jeg fikk gjort den på formiddagen 3.dag før jeg dro hjem.)Jeg vil anbefale deg å maile\ringe Himmunitas for å høre, men har du anledning og ork, så er det kanskje lurt å bli 3dgr? Hvis du orker å være litt turist, er det mye å se på i Brussel. Dessuten: Du får bedre tid til å skaffe medisiner hvis du må kjøpe dem der.. Første gang bodde jeg på Hotel Centrale, det var veldig greit og sentralt, rett ved Grand Place .Jeg tror dette er et dyrt hotell, men jeg fikk et kjmpegodt tilbud(i august). Se Booking.com eller hotellet direkte. Brukte 20min med drosje til Himmunitas. Andre gangen bodde jeg på Eurovolleycenter: http://www.eurovolleycenter.be, Det er 5 min med drosje til klinikken, og mye billigere.Det går også busser til sentrum. Hvis du ikke orker å være turist, er det kanskje like greit å bo der. Greie rom og hyggelig betjening.Kafe og resturant på stedet. Lykke til!

Kommentar av Måne

Hei Måne!

Takk for god informasjon. Jeg skal som sagt reise tl Belgia i midten av februar, og er selvfølgelig spent på det. Men lurer jo på om du eller noen andre har opplevd at behandlingen til KDM har hatt god effekt? Er det noen som har blitt helt friske av behandlingen?

Håper at KDM har kunnet hjelpe deg og at du føler deg bedre.:-)

Hilsen Sunshine:-)

Kommentar av Sunshine

Hei Sunshine, Ja, jeg er bedre! Hadde tidlig i behandlingen først nedtur, så en kraftig opptur, fikk ny infeksjon med nedtur, men nå er jeg mye bedre igjen. Prøver å ikke øke aktivitetsnivået, hviler mye og legger meg tidlig…(Men er likevel med på tidsbegrensede aktiviteter som er morsomme..) Prøver å være tålmodig, jeg skal tross alt gå i behandling minst et år.. Jeg er veldig glad for å være under KDM`s vinger..

Kommentar av Måne

Hei!
Ser at Måne skriver at hun skal gå i behandling i minst 1 år.
Hvor lang tid har KDM sagt at behandlingen vil ta for dere andre? Skal man kunne slutte med alle medisiner og holde seg bra etterpå?

Kommentar av tingeling

KDM har estimert at 1 år med behandling er nødvendig for meg. Slik jeg forstod han ville jeg ikke ha behov for medisiner etter dette.

Kommentar av drstockmann

Hei!
Jeg reiser ned til Belgia 15.mars, og nå orker jeg nesten ikke vente. Tror selv (det samme tror Nyland) at jeg ble syk etter at jeg var med på meningokokk-vaksineforsøket i 88/89, for det var da jeg begynte å få små symptomer. Siden har det bare gått nedenom og hjem. Lurte på om det er noen av dere som har vært hos KDM som også har fått vaksinen, og hva professoren sier om den? Kan han hjelpe de som er blitt syke av denne?
Blir glad for svar!

Laney

Kommentar av Laney

Jeg nevnte det for han. Han kjenner jo ikke så godt akkurat denne vaksinesaken, så tror han svarte generelt ang vaksiner. At det på samme måte som et virus eller en bakterie kan være en trigger for immunforsvaret og dermed utløsende eller forsterkende årsak.

Jeg har absolutt tro på at han kan hjelpe meg selv om jeg har fått meningokokkvaksinen og selv om jeg føler at det er en viktig årsak hos meg. Han har funnet masse annet å rydde opp i, så jeg holder det sannsynlig at kroppen blir bedre når alt det er rettet opp.

God tur og lykke til!

Kommentar av Anonym

Tusen takk for svar! Tenkte vel at det måtte være NOEN flere vaksineofre hos KDM, vi er jo ganske mange som er blitt syke av denne. Godt å høre at vaksinen antakeligvis «kun» er en trigger, på linje med andre vaksiner og lignende- var redd akkurat denne vaksinen var noe som lå der til evig tid, og hindret tilfriskning.
Men det er jo veldig lenge siden vi fikk den. Og klarer KDM å fikse alt denne har rotet til i kroppen, så er det jo, som du sier, sannsynlig at man blir frisk.

Takk for lykkeønskninger, ønsker deg det samme!

Kommentar av Laney

Hei.
Har fått tilbakemelding om at vi får time ved Mette Johnsgaards «nye» klinikk innen 3 måneder;o)

Meirleir er involvert så jeg går ut fra at klinikken tilbyr samme utredning og behandling som Meirleir gir i Belgia.

Noen som kjenner til det?
Tro om tilgangen på medisiner blir bedre?

Jeg håper at dette blir bra;o)

Kommentar av Karo

Hei!

Jeg har akkurat kommet tilbake fra Brussel, har vært på 3 mnd kontroll og tatt nye blodprøver.
Heretter skal jeg få time hos KDM på Lillestrøm! Han har fått lisens til å praktisere i Norge og vil komme hit ca. en tur hver måned. Han mener at jeg kan fortsette på Lillestrøm og kun dra til Belgia når det er tid for en avsluttende effort-test.

Det er visstnok en farmasøyt som jobber med å få tilatelse til import av Nexavir – så kanskje ordner det seg om en stund 🙂

Kommentar av Cathrine

Veldig gode nyheter 😀

Jeg skal også treffe han på Lillestrøm 🙂

Kommentar av drstockmann

Høyrest bra ut 😀

Ver obs på at flytoget til Lillestrøm går veldig skjelden på laurdagar..
Tek en buss frå Gardermoen til Lillestrøm tek det over en time.
Berre til orientering…

Kommentar av Sun

Heisan dere, jeg (og min datter)har også time hos KDM på Lillestrøm. Førstk.lørdag. Jeg har visst om dette siden oktober, men ble bedt om ikke å snakke for mye siden lisensen ikke var på plass enda… Det er gledelig at det har ordna seg, jeg unner alle som sliter med ME å få bedre behandling enn man får fra norsk helsevesen. Fantastisk bra det med Nexavir, håper det ordner seg også! Er det noen andre som har time lørdag 7? Vi har på ettermiddagen..
Hurra, dette går riktig vei!

Kommentar av Måne

Den ene gladnyheten etter den andre 🙂

Noen som vet hvordan det blir med medisiner og fratrekk på selvangivelsen? Alle kravene Skatteetaten krever burde vel være oppfylt nå: «Norsk lege», behandling i Norge i det norske helsesystemet og resept skrevet ut av «norsk lege». Welcome to Norway 😉

Kommentar av drstockmann

Ja, dette er gode nyheter! Det er vel bare å prøve seg med å trekke dette fra på skatten. Skulle tro at det vil gå. Jeg har nå selv vært hos KDM i Belgia og vil definitivt søke om å få trukket fra hver en som krone som går med til KDMs behandling ved neste skatte oppgjør. Jeg har tidligere fått trukket fra veldig mye på skatten som har hatt med min ME diagnose å gjøre. Selv medisiner som jeg har fått bestilt i fra utlandet og som ikke er godkjent her i Norge. Det er fantastisk bra at KDM nå «etablerer» seg i Norge og samarbeider med enkelte leger her hjemme. Hurra! Dette lover bra…:-)

Kommentar av Sunshine

Hei 🙂

Er det flere enn meg som kunne tenke seg å være litt sosiale? Kunne det ikke være hyggelig å finne en kafe i Oslo eller Lillestrøm hvor vi kan møtes fra tid til annen, eks når KDM er i Norge og mange har time?

Bare lurer 😀

Kommentar av Cathrine

God idé, Cathrine 🙂

Jeg kommer når jeg har time neste gang.

Tar du ansvaret med å finne sted?

Kommentar av drstockmann

Det kan jeg godt!

Oslo eller Lillestrøm?

Og si ifra når det nærmer seg time – dette gjelder alle, selvfølgelig 🙂

Kommentar av Cathrine

Ja, jeg har altså time lørdag 7.3. Går gjerne på kafe!

Kommentar av Måne

Hei alle sammen,
Så mange gode nyheter dere hadde å komme med på bloggen! Jeg har fulgt med dere noen uker, og er blitt så inspirert at jeg drar til Brussel for å treffe KDM. Gleder meg! Jeg har veldig lyst til å treffe dere – for en fantastisk gjeng som bidrar med så mye opplysninger og sprer håp hos flere:)Tusen takk!

Jeg reiser til Brussel på lørdag 7.3…håper dere har plass til en «nykommer» når dere skal treffes senere i vår? 🙂

Kommentar av Polyanna

Gratulerer med time i Belgia og velkommen blandt «oss» 🙂

Kommentar av drstockmann

Hei, Polyanna! Ja, er ikke dette en fantastisk blogg!Jeg er såå takknemlig for all nyttig info og hjelp jeg har fått og stadig får her!Heia drstockman og sun og alle sammen!Når har du time hos KDM?For jeg har nemlig time lørdag,men det er i Lillestrøm..

Kommentar av Måne

Hei Måne!!
Heilt enig at det er en super blogg! Men hvem snakket du med for å få time i norge? har du namn og nummer?

Anna

Kommentar av Anna

Hei Måne,
Jeg reiser til Brussel på lørdag, og har time hos KDM på mandag og tirsdag. Jeg bor i Oslo-område, så hvis ikke jeg skulle dratt til Brussel, kunne jeg ha truffet deg 🙂 Det får bli ved en senere anledning 🙂

Kommentar av Polyanna

Hei Anna! Jeg fikk denne avtalen med KDM for lenge siden,det var fordi datteren min, som er under utredning, skulle slippe å reise til Brussel. Men ring til Lillestrøm helseklinikk, du finner nummeret på nettet. Legen, som samarbeider med KDM, heter Mette Johnsgaard. Regner med at dette ikke er noen hemmelighet lenger siden lisensen til KDM er i orden. Ønsker deg lykke til!

Kommentar av Måne

Polyanna:Hadde vært hyggelig å treffes,ja, kanskje en annen gang? Lykke til i Belgia, skal si den mannen ikke kaster bort tiden!

Kommentar av Måne

Dr. Stockman,

Takk for velkomsten – og takk for at du startet denne bloggen. Du er et herlig menneske!

Kommentar av Polyanna

Tusen takk for infoen!! har fått time i belgia, men hvorfor reise så langt om enn kan få gjort det samme her i Norge. Lykke til vidare..;)

Kommentar av Anna

Selvfølgelig er det lettere å reise til Lillestrøm enn til Brussel, billigere også! Men det kan være at det er lenger ventetid for time her? Uanstt så er det bare å undersøke..

Kommentar av Måne

Eg får ringe imorra og høyre, om ikkje der e time blir det tur til brussen på meg! :))

Kommentar av Anna

Men nå er det vel kvelden? God natt, alle kjære drstockmanbloggvenner!

Kommentar av Måne

Jeg vil også møtes! 🙂 Jeg reiser til Brussel på søndag, har time hos KDM på mandag og gastroskopi på tirsdag. Gleder meg til å vise fremgangen min!! 🙂

Var hos Mette Høvern i går som var på nrk for et par uker siden, dvs drakk kaffe med foreldrene. Mette begynner å bli litt bedre! Ser ut til at Nexaviren har god effekt. Herlig!

Kommentar av Janne

Hei Janne,
Spørs om ikke vi treffes på venteværelse på mandag…Jeg har også time hos KDM i Brussel 🙂

Kommentar av Polyanna

Hei Janne! Så hyggelig å høre om Mette Høvern! Kjenner du henne og foreldrene må du hilse masse og ønske alt godt! Gi dem en takkeklem fra meg for at det tok byrden med å stå frem!

Kommentar av Måne

Skal gjøre det, foreldrene hennes er verdens snilleste mennesker, og de har hatt det skikkelig tøft. Men de er veldig positive!! Jeg jobber egentlig på samme sted som faren hennes, dvs nå har jeg ikke jobbet siden juni i fjor da. Tror innslaget om Mette skal følges opp senere i år.

Kommentar av Janne

Det blir fint med oppfølgingsprogram… Håper inderlig for hennes del, men også for vår alles del, at hun er bedre innen den tid! Det er så godt at det endelig er litt positiv bevegelse i forhold til ME-saken. Kanskje 2009 blir året for de gode nyheter? Jeg er kanskje litt optimist, men det er lov å håpe..

Kommentar av Måne

Det gjør vi sikkert da! 🙂 Har time kl 9.

Kommentar av Janne

Hei alle sammen!

Jeg foreslår å møtes på cafe på Lillestrøm på lørdag, gjerne formiddag.

Måne – når har du time?
Vi kan jo legge tidspunktet slik at det passer litt for deg.

Jeg er ikke så godt kjent i Lillestrøm, så jeg skal ringe en «kontakt» i Lillestrøm og få tips om et brukbart sted å treffes.

Klem fra Cathrine

Kommentar av Cathrine

Hei Cathrine! Vi har time kl 15.15. Ankommer med tog kl. 12.50. Etter konsultasjonen skal vi besøke familie på Lillestrøm, så hvis kafebesøk må det bli mellom 13-15 for oss, (datteren min og meg).Det er jo en fordel at kafeen ligger i nærheten av jernbanestasjonen el.klinikken, da får vi best tid til å skravle.. Bor du i nærheten av Lillestrøm? Flere som gjør det? Selv bor jeg i Telemark, og må reise ca.3t for å komme dit.

Kommentar av Måne

Hei alle 🙂

Da har jeg et forslag:

Vi treffes på kafeen/bakeriet på Lillestrøm jernbanestasjon i morgen 7/3 kl. 13.30.

Jeg og min datter å 15 år kommer i hvertfall. Jeg kan jo lage et skilt med «KDM» som jeg setter på bordet – da skulle jeg være lett å finne 🙂

Dr Stockmann: Hva med en post som kan hete noe slikt som «neste møte»?

Kommentar av Cathrine

Så hyggelig, vi kommer! Har du og din datter time i morgen også? Min datter er 12 år.

Kommentar av Måne

Ikke noe problem 🙂

Jeg lager en for møtet i morgen. Tenkte du på en for i april eller mai?

Kommentar av drstockmann

Vi har ikke time i morgen – vi har neste oppfølging om ca 3 mnd.

Selvfølgelig tar vi et møte i april, og i mai og i ……

Kommentar av Cathrine

Men dere kommer til Lillestrøm i morgen likevel?

Kommentar av Måne

Det er fint om all diskusjon om møtet i morgen diskuteres videre på denne tråden: https://drstockmann.wordpress.com/2009/03/06/me-treff-pa-lillestr%c3%b8m-7-mars/

Jeg kan dessverre ikke komme i morgen, men i april kommer jeg.

Kommentar av drstockmann

Noken som skal til Brussel 30. og 31. mars?????
Hadde vert kjekt om det va andre fra norge som skal ned på samme tid….

Anna

Kommentar av Anna

But maintaining a large number of files to seed require which you have space to hold them,
hence the requirement for a seed box. Today, users tend to be familiar with all
the term «torrent downloads». Meditating helps as well, primarily because
with the deep breating aspect.

Kommentar av http://bayproxy.me

This post iis worth everyone’s attention.
Where can I find out more?

Kommentar av uti symptoms treatment over the counter

Thanks , I have recently been searching for information approximately this topic for a while and yours is the greatest I’ve discovered so far.
But, what about the bottom line? Are you sure in regards to the source?

Kommentar av urinary tract infection symptoms diabetes

Thankѕ fοr the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you
might be a gгeat author.I wіll ensure that I bookmark your blog and will eventually come back in the future.
I want to encourage continue your great pоsts, have a niсe morning!

Kommentar av best way to get twitter followers fast

Ӏ couldn’t resist commenting. Very well writtеn!

Kommentar av Chet

Awesome things here. I am very satisfied to see your post.
Thank you so much and I’m taking a look ahead to contact you.
Will you kindly drop me a mail?

Kommentar av how to get twitter followers fast free

Ι’ve read some excellent stuff heгe. Definitely value bookmarking for revisiting.

I wonder how much effort you place to make the sort of great infοrmatiѵe web site.

Kommentar av buy instagram followers fast delivery

Good web site you have got here.. It’s hard to find quality writing
like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you!
Take care!!

Kommentar av 7zip bearshare free download version

Hello! I realize this is somewhat off-topic however I had to ask.

Does running a well-established website such
as yours take a massive amount work? I am completely new
too running a blog but I do write in my journal everyday.
I’d like to start a blog so I can easily share my experience and thoughts online.

Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new aspiring bloggers.

Thankyou!

Kommentar av number of twitter followers tracker

Hi there! Someone in my Myspace group shared this wwebsite with us soo I came too check it out.
I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
Outstanding blog and outstanding design.

Kommentar av free twitter followers no tweets

Woah! I’m really digging the template/theme of this site.
It’s simple, yyet effective. A lot of times it’s difficult to get that
«perfect balance» between usability and appearance. I mist say you have done a great
job with this. In addition, the blog loads very
fast for me on Safari. Exceptional Blog!

Kommentar av Ios 7 software Cdma

It’s hard to come by knowledgeable pople ffor this subject, however, yoou sound like
you know what you’re talking about! Thanks

Kommentar av livejasmin Credit hack 2013 no survey

Pretty section of content. I just stumbled upon your site and
in accession capital to assert that I acquire in fact
enjoyed account your blog posts. Anywaay I will be subscribing
too your feeds and even I achievement you acces consistently quickly.

Kommentar av blackrain jailbreak download ipad

That is a really good tip especially to
those ffresh to the blogosphere. Short but very accurate info…
Many thanks foor sharing this one. A must read post!

Kommentar av curse client minecraft download

Fine way of telling, and nice piece of writing to obtain data on
the topic off my presentation focus, which i am going to prresent in academy.

Kommentar av curse client won't install windows 8

Hi there, I would lioke to subscribe for this web site to obtain most up-to-date updates,
therefore where cann i do it plase help.

Kommentar av Felipe

Wօw, thiѕ article іs good, my younger sister iis annalyzing sucɦ things, therefore I am goiոg to
inform her.

Kommentar av playstation 3 problems

What’s up tο all, it’s truly a faastidious for me to visit this site, itt includeѕ priceless
Informatioո.

Kommentar av instagram likes most Popular

Hi therе! I just ԝanted tօ ɑsk if you ever havе any issսes with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I enԁed
up losing a few months of hartd work due to no Ƅack up. Do yoս have any methoԀѕ to ρrevent hackers?

Kommentar av what is the price of pure garcinia cambogia

Awesome! Itѕ actually amazinɡ paragraph, I have got much clear
idea on the topic ߋf from this ƿost.

Kommentar av garcinia cambogia et coumadine

I think this is among the most significant information for me.
And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really great
: D. Good job, cheers

Kommentar av Reusable Canning Lids Coupon Codes

Magnificent beat ! I wish to apprentice whilst you
amend your web site, how could i subscribe for a blog site?
The account helped me a acceptable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered brilliant transparent concept

Kommentar av www.dazy.treasure.com.pl

You ought to take part in a contest for one of the greatest blogs on the net.
I am going to recommend this web site!

Kommentar av google

It is the multinational company’s most recent introduction of sophisticated digital cameras.
The Nikon Coolpix L19 won’t win any design awards, but the design is very functional.

This compact camera features a few unique elements that sets it apart from most of the other compact cameras out there.

Kommentar av nikon coolpix s3500

A motivating discussion is definitely worth comment.
I think that you need to write more about this subject, it may not be a taboo matter but
usually people don’t speak about such topics. To the next!
All the best!!

Kommentar av bus pariwisata

Howdy! I could have sworn I’ve visited this web site before but after browsing through many of the posts I realized it’s
new to me. Anyways, I’m certainly pleased I found it and I’ll be
bookmarking it and checking back regularly!

Kommentar av Firv
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: