Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


ME-foreningen har sett lyset by drstockmann
april 1, 2010, 22:38
Filed under: Diverse

12.04.2010: Til info; dette var årets aprilsnarr her på bloggen 🙂

Sent Skjærtorsdags kveld ble det, som lenge har vært en godt bevart hemmelighet, offentliggjort; Norges ME-forening oppretter 4 klinikker i Norge som skal trene folk friske med Lightning Process (LP).

– ME-foreningen innser at vitenskapelig forskning og dokumentasjon ikke er veien å gå for å behandle ME. Vi har nok tatt feil når vi trodde at en så seriøs lidelse som ME måtte behandles innenfor helsevesnet og av fagpersoner. Av og til er det enkle det beste. Dette sier en nyfrelst Eli Prio, leder av ME-foreningen. Når vi ber henne forklare hvordan Lightning Process fungerer sier hun -Lightning Process er en meget avansert og personlig prosess, for avansert til at jeg kan forklare den, den må bare erfares.

Tankens kraft er utrolig sterk sier medisinsk ansvarlig ved A-Loop, doktor V. Brown Müller. Dette er sterke ord fra mannen som nettopp har innsett at hans doktorgradavhandling om ME i beste fall kan klassifiseres som meget dårlig forskning.

ME-foreningen har inngått leieavtaler med Tromsø kommune, Trondheim kommune, Bergen kommune og Oslo kommune om å leie sanneringsklare skolebygg som behandlingslokaler. Videre satser man på å få inn kvalifisert personell som er klare til å begynne på utdanningens om LP-coacher i løpet av våren. -Vi søker kun de beste og har allerede mottatt en rekke søknader. Spesielt gledlig er at det at personer uten helsefaglig utdanning og kompetanse søker, sier Leiv Flatmark, prosjektansvarlig fra ME-foreningens samarbeidspartner Liten Prosess. -At økonomisk vinning ser ut til å være den sterkeste drivkraft ser vi på som meget positivt. Videre er det også en fordel at så mange av søkerne har erfaring fra nettverkssalg, bl.a. av renholdsprodukter. Vi tar sikte på et 2 ukers intensivt opplæringstilbud, hvor LP-coachene bl.a. vil lære å se bort i fra vitenskapelige prosesser og dokumentasjon.

Helsedepartementet bidarar med 2 millioner i finansiering. -I åresvis har vi prøvd å neglisjere ME-syke og trykke de ned, og vi har delvis lyktes med det. I verste fall har vi trodde at vi faktisk måtte bevilge betydelige midler til forskning og behandling for denne lidelsen. Men da vi slapp unna med 2 millioner, kunne vi ikke la sjansen gå fra oss, sier en tydelig stolt Helseminister.

Reklamer

8 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

he he he, he he he, he he
i løpet av det første sekundet før jeg sjekket datoen rakk jeg å tenke – f*** – og jeg som akkurat har meldt meg inn.

god humor herr dr.stockmann!

ønsker deg en god påske!
heksa

Kommentar av heksa

Hehehe Joggu har du humor Dr.Stockmann 😀

Kommentar av Catalyzator

Hihihi…

Artig! 🙂

Kommentar av Anonym

HAHAHA 😀

Godt at dette var en aprilsnarr 😉
Veldig bra, Drstockmann!!!
Du burde legge den ut i media en plass…

God påske 😀

Kommentar av Sun

😀

God påske!

Kommentar av Anonym

Oooops! Jeg har visst blitt anonym siden sist 🙂 Det var ikke meningen!

Kommentar av Cathrine

Ikke så langt fra sannheten heller, kanskje… Her er MENiN oppgitt som samarbeidspartner for LP-propagandasenteret «Senter for Livsmestring»: http://www.livsmestring.no/default.aspx?pageId=28

Kommentar av Anonym

Hehe:) Var litt sent ute her. Leste et stykke i stadig økende forferdelse, før jeg skjønte at datoen måtte sjekkes. Veldig bra skrevet!

Kommentar av Thea
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: