Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


Foredrag med professor, dr.med. Kenny De Meirleir i Trondheim 18. november by drstockmann
oktober 8, 2010, 17:47
Filed under: KDM i Norge, M.E.

Foredrag med professor, dr.med. Kenny De Meirleir i Trondheim 18. november

Norges Myalgisk Encefalopati Forening (Norges ME-forening) inviterer til foredrag med en av verdens ledende forskere på ME. Professor, dr.med. Kenny De Meirleir, professor i fysiologi, patofysiologi og medisin ved Vrije Universiteit, Brussel, og indremedisiner ved Himmunitas Foundation, Brussles, Belgia. Han har over 20 års erfaring med diagnostisering og behandling av ME-pasienter. Klikk deg inn på http://www.ME-foredrag.tk for mer info om og påmelding til foredraget.

Reklamer

2 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Jeg og kona var på Meirleir sitt foredrag i Ålesund; Han har en tilnærming som alle med et forhold til ME-sykdom vil ha godt av å vite mer om! Innholdet har et meget høyt nivå og jo mer man kan (helsepersonell/leger/forskere etc) jo mer utbytte vil en ha. Men han gjør virkelig det han kan for at «vi andre» også skulle forstå hovedinnholdet i en kompleks og viktig sykdomssituasjon. Det var verdt turen fra Bergen til Ålesund!
At det siden foredraget i juni har skjedd mye på forskingsfronten og at Meirleir har kontakter langt inn i det aktuelle forskningsmiljøet (som han også er en del av) – burde ikke gjøre dette mindre aktuelt! Her vil jeg tro det vil være mulig å bli oppdatert på det aller siste av resultater. – Skulle gjerne vært der!

Anbefales sterkt!!

Kommentar av TEGE

Jeg har tenkt meg dit, og gleder meg skikkelig! Hørte KDM i Stavanger i 2009, og selv om det er vanskelig stoff, gikk det faktisk an å følge med for en ikkemedisiner også!Og nå er det jo sååå spennende med alt det nye som skjer..Håper det kommer riktig mange leger!

Kommentar av Måne
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: