Vitenskapelig behandling av M.E. med god effekt


Dr. Stockmann flytter by drstockmann
november 29, 2010, 15:25
Filed under: M.E., M.E.-behandling i Belgia

Etter 138 000+ besøkende har Dr. Stockmann bestemt seg for å flytte. Ja, bloggen altså. Bloggen vil fortsatt bestå her (på drstockmann.wordpress.com), men alle fremtidige innlegg vil være å finne på http://www.drstockmann.com

Hvorfor flytter jeg bloggen? For å få svaret på det må vi tilbake til utgangspunktet, nærmere bestemt 19. februar 2008. Da opprettet jeg bloggen min etter et forslag fra en venninne. Hun mente at jeg burde blogge siden jeg sterke meninger om alt og ingenting.

Til å begynn med var jeg relativt aktiv med å blogge, aktiviteten på og trafikken til bloggen var stor. Etterhvert fikk bloggen sin egen spin-off; forumet ME-behandling.com, og jeg brukte (og bruker fortsatt) en god del tid på det. Bloggingen min har det dessverre(?) vært lite av det siste året, jeg har rett og slett ikke hatt all verden med tid. I tillegg til å være syk (og under en relativt tøff behandling), har jeg drevet forumet og Facebook-siden (som skal oppdateres rimelig raskt) til ME-foreningen, jobbet 100% og vært involvert i flere organisasjoner.

Jeg driver fortsatt med mye av det samme, men har nå mye mer energi og tid, som følge av at jeg er mye friskere enn på lenge. Jeg vil nå bruke litt mere tid på å blogge (ikke bare om ME) og fortsette jobben for ME-saken. Jeg ønsker å bruke bloggen til mer enn en blogg; jeg ønsker å samle info om ME, medieoppslag, kanskje få til noen intervjuer og skrive norske artikler om internasjonale temaer inne ME, XMRV, osv. Jeg ønsker at norske ME-pasienter skal få info oppsummert på norsk om det de lurer på.

Dette er veldig STORE ord, ja jeg vet det, og kanskje blir det bare med ordene, men jeg vil forsøke å begynne i det små. Min første info-artikkel vil være om GcMAF. Hvis flere har et ønske om å delta med interessant stoff og artikler, er det bare å ta kontakt, så skal du få artikkel-forfatter-status på bloggen. Dette er altså planen, så får vi se om det blir med bare ordene eller om jeg klarer å realisere det.

Jeg flytter rett og slett bloggen fordi blogg-systemet her er litt for mye låst til at jeg kan få til det jeg ønsker. Det er upraktisk og kan lett oppfattes som rotete. Jeg skal fortsette å bruke WordPress, men på en egen server, hvor jeg kan endre på det jeg vil, når jeg vil.

Kommer du og besøker meg på den nye plassen min?

www.DrStockmann.com

Reklamer

7 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Supert!!
Jeg gleder meg!

Kommentar av Inger Elise

Vi blir med over! Klart!

Kommentar av Tege

Selvfølgelig, blir med over! Det blir spennede!Interessert i GcMaf og annet, vettu..
Du er en superflink fyr, du godeste drstockman 🙂 Flink som guide er du også, tusen takk for særdeles informativ og hyggelig sightseeing in Trondheim 🙂
Lykke til med ny blogg!

Kommentar av Måne

Hei 🙂

Klart eg vil vere med på flyttelasset 🙂
Fint om du får med deg «det historiske arkivet » på denne bloggen, for det var her det begynte,
i allefall etter at forhistoria vår på Menin-forumet gikk over til denne bloggen. (skulle ha lagra den forhistoria der også)

Lykke til med nye-bloggen!

Mvh Sun

Kommentar av Sun

[…] Kommentar av Tege november 29, 2010 @ 21:36 […]

Tilbakeping av Dr. Stockmann flytter - Dr. Stockmann

Lykke til med flyttingen over på eget domene. Det er absolutt å anbefale. Du kan jo ta med deg alle blogginnleggene og kommentarene over til nybloggen og, om du vil, det er lett som en plett.

WordPress på eget domene er 1000 ganger bedre!

Kommentar av anne

og fortsatt god jul forresten!
Gleder meg til å se mer fra deg til neste år, høres ut som spennende planer 🙂

Kommentar av anne
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: